Onze diensten

Het dienstenpakket van Security Professionals B.V. bestaat onder andere uit:

Manbewaking

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met interne en externe criminaliteit die het bedrijfsproces ernstige schade kan toebrengen. Daarnaast komen er steeds meer eisen ten aanzien van de veiligheid zoals brandpreventie, ordehandhaving en controle van personeel en bezoekers. Security Professionals B.V. is de juiste keuze op het gebied van beveiliging in de breedste zin des woords. Zo zal er altijd een instructie worden gemaakt die volledig is afgestemd op de locatie waar de werkzaamheden worden uitgevoerd

Receptiediensten

De eerste indruk is vaak bepalend voor de toekomstige ontwikkeling van een relatie. Receptionisten bieden die eerste indruk en zijn daarmee het visitekaartje van uw organisatie. Als surplus kunnen wij ook vermelden dat, evenals onze beveiligingsbeambten, onze receptionisten een etiquette training krijgen. U kunt onze receptionisten dan ook zien als “hospitality professionals”. 

Mobiele surveillance

De mobiele surveillanten van Security Professionals B.V. zijn verantwoordelijk voor een veelheid aan taken. Zo volgen zij de alarmen op die zij doorkrijgen van de meldkamer, voeren zowel binnen- als buiten controlerondes uit en begeleiden visitaties.

Evenementenbeveiliging

Security Professionals B.V. heeft een ruime ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging. Onze werknemers hebben de ervaring en kennis in huis om personeelsfeesten, openingen, concerten en beurzen in goede banen te leiden.

Huismeester

Onze huismeesters zijn professionele gastheren die geheel ten dienste van de bewoners staan. Bovendien zijn onze huismeesters in het bezit van het erkende beveiligingsdiploma en BHV / AED.\

Chauffeursdiensten

Security Professionals B.V. verzorgt chauffeursdiensten in binnen- en buitenland. Hierbij heeft onze relatie de keuze tussen vervoer in de eigen “company car” of in een auto van Security Professionals B.V. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het erkende beveiligingsdiploma, BHV / AED en hebben de opleiding voor directiechauffeur gevolgd.

Bewaking met honden

Soms kan het wenselijk of noodzakelijk zijn om gebruik te maken van honden. Onze hondengeleiders vormen een enthousiast team van medewerkers die ervaring hebben opgedaan in deze werkzaamheden. De honden waarmee gewerkt wordt zijn gecertificeerd als bewakingshond en de medewerkers zijn gecertificeerd om met een bewakingshond te werken. Hiermee wordt aan alle wettelijke bepalingen voldaan.

Persoonsbeveiliging

U kunt een persoonsbeveiliger zien als een diplomaat die, naast het afwenden van alle directe en indirecte risico’s, ook preventief en adviserend optreedt. Hij is een vakspecialist die zorgt voor de veiligheid van personen. Deze vakspecialisten hebben een opleiding gevolgd tot Executive Security Specialist.

Recherchediensten

SecurityProfessionals is vanaf bovengenoemde datum ook bereikbaar voor recherche- en adviesdiensten. Wij zijn door het Ministerie van Justitie erkend. Uiteraard werken bij volgens de geldende wetgeving en houden wij ons aan de Privacy Gedragscode.

Alle denkbare onderzoeks-/ recherchewerkzaamheden kunnen voor u worden verricht. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld interne diefstal, fraude, verduistering, bedrog of bedreiging.

Heeft u een vermoeden dat uw werknemers het niet te nauw nemen met uw normen en waarden of heeft u redenen om aan te nemen dat uw zieke werknemer ergens anders “aan de gang is”….ook dan kunt u een beroep op ons doen. Het uitvoeren van een statische of dynamische observatie behoort dan tot de mogelijkheden.

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging wordt gekenmerkt door haar veelzijdigheid. Wij leveren gastheren en -vrouwen voor elk type horecagelegenheid. Dit zijn goed opgeleide personen met een ruime ervaring die daarnaast ook representatief en communicatief sterk zijn.

Veiligheid in de zorg

Helaas worden zorgcentra tegenwoordig steeds vaker geconfronteerd met agressie, vandalisme en diefstal. Om op deze trend in te spelen heeft Security Professionals B.V. de opleiding van haar beveiligers hierop aangepast. Naast de reguliere beveiligingskennis wordt in ruime mate aandacht besteed aan onderdelen als vriendelijkheid gekoppeld aan standvastigheid, omgang met emoties en non-verbale lichaamscommunicatie.