Innovatie

Security Professionals denkt met u mee over een optimale mix van beheersmaatregelen, om risico’s te beperken en waar mogelijk af te wenden.

 

Onze werkwijze zorgt dat wij integraal kijken naar veiligheid: mens, organisatie en techniek. Vanuit de contacten met u, andere opdrachtgevers, onze werkvloer, het opleidingsveld en externe experts, weten wij wat er speelt en gaat spelen.

 

Security Professionals schuift bijvoorbeeld als netwerkpartner aan bij het Dutch Institute for Technology, Safety & Security (DITSS), dat research- en innovatieprogramma’s op het gebied van veiligheid stimuleert, organiseert en realiseert.

 

Ook werken we samen met kennispartners op het gebied van gastvrijheid. Denk hierbij aan opdrachtgevers in de hospitality-sector, hogescholen en onderzoeksbureaus.

In innovatiebijeenkomsten werken we met opdrachtgevers aan innovatieve ideeën en oplossingen.

Bovendien komen wij door facilitaire samenwerking, onder andere met facility panels, tot nieuwe inzichten en concepten; onder andere vanuit een gezamenlijke gastreis en afgestemde contactmomenten.
Veiligheid en gastvrijheid gaan hierbij hand in hand.

 

Door korte lijnen weten wat er bij u speelt. Gevoed door praktijk-gestuurde wetenschap komen wij, met u en facilitaire partners, tot aantoonbaar resultaat.

 

Met merkbaar mensgerichte beveiliging dragen wij bij aan een veilige-, maar ook prettige werkplek en leefomgeving.

Bel Ons