Kernsectoren

Security Professionals richt zich met objectbeveiliging- én receptiediensten op de zakelijke markt.

 

 

De kernsectoren zijn:

 

Publieke dienstverlening, onderwijs, retail, zorg, logistiek en industrie. Onze opdrachtgevers bevinden zich in deze kernsectoren en binnen een straal van 30 kilometer rond de top 10 grootste gemeentes van Nederland (minus de nummer 6, Groningen).

U kunt hierbij denken aan gemeentes, hogescholen , ziekenhuizen en distributiecentra binnen Nederland.

 

Daarnaast is Security Professionals landelijk partner van diverse van de grootste Salvage ondernemingen voor van de beveiliging van terreinen en gebouwen na calamiteiten als brand, blikseminslag, water- en stormschade.

 

Ook beveiligen wij landelijk windmolenparken in aanbouw.

Wat onze opdrachtgevers o.a. over ons zeggen:

 

Top 10 gemeente: “De benaderbaarheid van Security Professionals is een plus. Er zijn heel korte lijntjes en het hoeft niet langs allerlei schijven. Ik ben ook heel erg tevreden over de vaste beveiligers die hier staan. Ze sluiten heel goed aan bij de bezoekersgroepen. Ze zijn zichtbaar op een goede manier.”

 

Top distributiecentrum: “De kwaliteit van de dienstverlening is van dermate hoge kwaliteit dat we er eigenlijk geen omkijken naar hebben.

 

Diensten worden altijd ingevuld, ook bij adhoc-aanvragen. Het personeel is goed op de hoogte van procedures en de scherpte zit er goed in”.
“Kortom, een zeer betrouwbare partner”.

Bel Ons