Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Security Professionals verankerde Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stevig in haar bedrijfscultuur. De organisatieprocessen zijn conform ISO 14001:2015 ingericht. Ook zijn we partner van MVO Nederland en hebben we de (brede) Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend.

 

Als dienstverlener zijn we in de eerste plaats een mensenbedrijf. We nemen verantwoordelijkheid voor sociaal opdrachtgeverschap. Een voorbeeld? In juni 2019 is een uniek project gestart om 16 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (56-plussers, mensen met een WAJONG en WIA-uitkering) op te leiden tot gediplomeerd beveiliger.

Klik hier voor onze unieke samenwerking met het UWV:

De samenwerking met het UWV biedt een oplossing voor krapte op de arbeidsmarkt; zorgt dat meer mensen worden klaargestoomd voor het beroep van beveiliger en biedt opdrachtgevers zekerheid van levering.

 

Milieubewust zetten we bovendien onze dienstverlening en processen in, met als doel de eco-footprint van onze organisatie, mensen en achterban voortdurend te verkleinen. Zo voldoen de in te zetten surveillanceauto’s aan de laagste emissienormen. Met efficiënte routes en effectieve kilometers minimaliseren we onze CO2-uitstoot.

Bel Ons