Klanten

Security Professionals richt zich met objectbeveiliging- én receptiediensten op de zakelijke markt.

De kernsectoren zijn:

publieke dienstverlening, onderwijs, zorg, logistiek en industrie. Onze opdrachtgevers bevinden zich in deze kernsectoren en binnen een straal van 30 kilometer rond de top-10 grootste gemeentes van Nederland (minus de nummer 6, Groningen). U kunt hierbij denken aan twee top 10 gemeentes, de grootste hogeschool van Nederland, het grootste ziekenhuis van Amsterdam, één van ’s-lands grootste distributiecentra en de hub van onze nationale luchthaven.

Daarnaast is Security Professionals landelijk partner van Stichting Salvage bij de beveiliging van terreinen en gebouwen na calamiteiten als brand, blikseminslag, water- en stormschade. Ook beveiligen wij landelijk windmolenparken in aanbouw.

 Wat onze opdrachtgevers o.a. over ons zeggen:

 Top 10 gemeente: “De benaderbaarheid van Security Professionals is een plus. Er zijn heel korte lijntjes en het hoeft niet langs allerlei schijven. Ik ben ook heel erg tevreden over de vaste beveiligers die hier staan. Ze sluiten heel goed aan bij de bezoekersgroepen. Ze zijn zichtbaar op een goede manier.”

 

Universitair medisch centrum: “Security Professionals is ontzettend professioneel. Ze hebben een goede open communicatie. Als er iets niet goed gaat, benoemen ze dat en gaan er mee aan de slag. Ze winden er geen doekjes om en als iets niet lukt, geven zij dat eerlijk toe. Dat was al in de aanbesteding zo. Ze zijn heel duidelijk.”

 

Internationale speler e-commerce: “Wij zijn een bedrijf waarin regelmatig ad hoc situaties voorkomen. En als je belt naar Security Professionals, dan zie je de kracht. Op het moment dat ze zeggen, we regelen dat voor jullie, dan is dat ook zo. Als ik nu 2 mensen moet hebben, dan heb ik ze over 1 uur. Dus dat is wel heel, heel goed.”